Hírek, aktualitások, programok

2016. március 23. Előadás Bébiszittereknek

Újult erővel de a régi lelkesedéssel megtartjuk az idei év első, Bébiszittereknek szóló ingyenes előadásunkat, melynek időpontja: 2016. május 5. 18:00

Helyszín: 1085 Budapest, Rigó utca 3.

Bővebb tájékoztatás és jelentkezés: info@potmama.hu

Jelentkezés sorrendjében tudjuk regisztrálni az első 20 főt.

 

2015. február 15. Üzletkötőt keresünk

Hirdetésszervezőt illetve üzletkötőt keresünk cégünk fejlesztése céljából. Amit fontosnak tartunk a jelölttel kapcsolatosan: kiváló kommunikációs készségű, lendületes, pozitív szemléletű, becsületes, szimpatikus személyiség legyen!

 

2014. január 17. Öregszünk :))

Ismét egy új év nyitánya: a január. Idén még hiányzik a hó és az igazi tél, de ami késik, nem múlik... így tartja a mondás. Ez a potmama.hu web-oldalra is igaz: pár hetes késéssel ugyan, de elkezdődött a 2014. év első negyedéves képzéseinek szervezése, amire sok szeretettel várunk mindenkit. További részletekről tájékoztató email-eket küldünk az érintetteknek.

Sikeres Új Esztendőt kívnunk Mindenkinek!!!

  

2013. január 16. Képzés

Hamarosan újraindulnak a bébiszittereknek szóló képzéseink, melynek főbb témakörei: mindennapi pszichológia a kommunikációban, bizalom az üzleti életben, a munka értéke, amiért az ügyfelünk boldogan fizet :) , néhány egyszerű lépés a pozitív gondolkodás mezsgyéjén...

 

2012. március 1. Minden működőképes

A sikeres rendszer visszaállítás után minden funkció hibátlanul működik a honlapunkon.

Köszönet érte a programozóknak: Cselik Richárdnak és Csánig Lajos Adriánnak. 

 

2012. február 23. ÚJRATÖLTVE          RELOADED

Tisztelt Szülők és Pótmamák!

 

A potmama.hu weboldalunk szerverét üzemeltető vállalkozás csődbe ment, ezért 3 héttel ezelőtt minden előzetes értesítés nélkül megszűnt a szolgáltatásuk, jelenleg is elérhetetlenek.

A programozók segítségével egy régebbi mentésből sikerült az oldalt újraindítani.

A napokban folyik az ismételt üzembe helyezés,  tesztelés...

Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk, reméljük, hogy hamarosan teljes funkcionalitással megbízhatóan fog működni a honlap.

Üdvözlettel:   a Pótmama.hu Csapat

 

2010. október 1.

Kedves Partnereink!

Az irodánk új helyre költözött: 1085 Budapest, Rigó u. 3. fszt. 5., RADEM Irodaház. 

Nyitva: H-P: 9-17h-ig.

 

 

2009. 09.08. Aktuális

Megkezdte munkáját új hirdetésszervezőnk Ádám Zsuzsi, aki bébiszitterként is dolgozik, tehát igazán belülről ismeri ezt a világot. Sok sikert kívánunk ehhez a munkakörhöz is!

 

2008. 11.10. Reklámkampány

Weboldalunk  folyamatosan bővülő reklámkampánya keretében:
  • növeltük az Interneten megjelenő "banneres", illetve "felugró ablakos" hirdetések számát,
  • minden hónapban féloldalas színes hirdetést jelentetünk meg a Business Magazin - havi 40 ezer példányszámú - minőségi üzleti magazinban,
  • szórólapokat osztogatunk nagy bevásárlóközpontokban.

Elkezdtük megszervezni az első baba-mama-pótmama találkozót, mely lehetőséget teremt a szülőkkel és a gyerekekkel való kapcsolatépítésre.

A találkozó részleteiről későbbi híreinkben számolunk be.

Bízunk benne, hogy az elkövetkező időszak reklámtevékenységei hatékonyan növelik majd a potmama.hu széleskörű ismertségét, ezáltal több munkalehetőséget biztosítva Pótmamáink számára is!

 

 

2008. 11.05. Tájékoztató

Kedves Regisztrált Partnereink!

Kedves Pótmamák!

Szeretnénk Önöket tájékoztatni a POTMAMA.HU bébiszitterkereső honlapunk "Apróhirdetés" menüpontjának használatáról.

Ez a rovat egy moderált, azaz általunk ellenőrzött ingyenes hirdetési lehetőség a regisztrált partnereink számára. Minden olyan apróhirdetést megjelentetünk, ami nem ütközik közerkölcsbe, s nem gyermekfelügyeletet reklámoz. Bébiszitter hirdetés csak az adatbázisunkban szereplő aktív Pótmamák számára nyitott az "Apróhirdetés" rovatban. A feladott apróhirdetések érvényességi ideje 2 hónap, de ez bármikor meghosszabbítható, ha újra feladja apróhirdetését.

Köszönjük figyelmüket!

További sikeres együttműködést kíván:

a POTMAMA.HU csapat!

 

 

2008. 03. 01. Rövid összefoglaló az első öt előadásunkról

Íme néhány kérdés statisztikája az előadások értékelőlapjaiból:

Nyújtott-e neked valamilyen hasznos információt az előadás?  igen: 100%    nem: 0%

Megérte-e számodra részt venni az előadáson?  igen: 100%    nem: 0%

Szimpatikusak-e számodra a POTMAMA.HU csapatának céljai, törekvései?  igen: 100%    nem: 0%

Segítené-e munkádat a weboldalunkon való megjelenés?  igen: 100%    nem: 0%

Néhány jellemző résztvevői vélemény:

Gyurina Zsófia:      Tetszett az előadás, kellemes volt.  Az előadó jól felkészült és fenntartotta az érdeklődést.

Kissné Béresy Ildikó:  Érdekes volt az előadás, az előadó szépen, érthetően beszélt, könnyű volt követni a gondolatmenetét.

Stark Andrea:   Családias, közvetlen légkör, szimpatikus emberek...   úgy érzem, fontosnak tartják, hogy mindenki jól járjon.  ...   Az Internet elterjedése miatt nagyon fontos hirdetési és megismerési lehetőség, igazán hasznos lehet.

 

2007.12.01. Business Magazin hirdetés

Megjelent első hirdetésünk a Business Magazin-ban! Egy éves szerződést kötöttünk az üzleti életben jelentős szerepet betöltő, havi 40.000 példányban megjelenő minőségi hirdetési kiadvánnyal, a Business Magazin-nal.

Varázsbetű

02.25. ...Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn eyegs bteűt, cask a szót eszgébéen.

És ez mindaddig igaz is, amíg nem küzd valaki olvasási problémákkal! Nekik teljesen más módszerekre van szükségük ahhoz, hogy valódi örömöt jelentsen az olvasás, és ezzel együtt természetesen a tanulás is. Éppen ezért...

12.07. ...Manapság sajnos egyre kevesebb idő jut a családokban arra, hogy gyermekünkkel leüljünk játszani, hogy beszélgessünk velük. Anyanyelvi fejlődésükhöz, készségeik kialakulásához pedig nagy fontosságú lenne a felnőttel való kommunikáció, az együttes, szeretetélményen alapuló játék. Gondoljon csak vissza azokra az időkre, amikor még több generáció élt együtt, milyen jó volt hallgatni a nagymama, nagypapa meséit! Nekik mindig volt idejük beszélgetni, játszani az unokáikkal...

11.25. ...A lovasterápia a ló, a lovaglás és a lóval való foglalkozás hatásait használja fel a terápia, a fejlesztés, a nevelés, a habilitáció és a rehabilitáció színterein, orvosi-, pedagógiai javaslatra, képzett lovasterapeuta szakember vezetésével...

11.20. ...A célzott képességfejlesztés akkor a leghatásosabb, ha a gyermek észre sem veszi. Legyen a tevékenység játékba ágyazott, valódi örömmel kísért tevékenység gyermek és felnőtt között!...

11.14. ...A finommotorika fejlesztése elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy a gyermek szépen tudjon írni, technika munkáit pontosan tudja elkészíteni...

11.08. ...Az ember ősi késztetése a világ megismerése. A csecsemő születésekor belecsöppen egy ismeretlen világba. Ép érzékszervei és idegrendszere, egyre nyiladozó értelme és természetes kíváncsisága arra ösztönzi őt, hogy megtapasztalja, megismerje szűkebb, tágabb környezetét. A környezetből érkező ingerek szinte csalogatják a csecsemőt a tapasztalatszerzésre. Lényeges tehát, hogy ebben az időszakban megfelelő ingergazdag környezetet biztosítsunk számára... Továbbiak a Varázsbetű információs oldalon találhatók!

2007. 10.01. Elkezdődtek rendszeres előadásaink

Nagy öröm számunkra, hogy -nem kis szervezőmunka árán- végre elindulhatott a bébiszittereknek szánt ismeretterjesztő előadássorozatunk, melyre többen jelentkeztek, mint amennyit a lehetőségeink mellett egyszerre fogadni tudunk. Kis türelmet kérünk Mindenkitől, egy-egy előadást többször is megtartunk, az újabb időpontokról értesítjük a jelentkezőket. Bízunk benne, hogy hamarosan valamennyi érdeklődőt ki tudunk szolgálni.

 

 

Regisztráció Bejelentkezés Töröl Keres Adatmódosítás Kijelentkezés Company Studio - Honlapkészítés, Arculattervezés