Vélemények

Szendy Zsuzsanna

szendy61 - 2008.01.19. - 19:36
REFERECIA ANYAG

Szendy Zsuzsanna részére.Marci fiam születésekor Zsuzsi lánya, Réka már 5 éves volt. Sokszor kértem meg, hogy vigyázzon az én kisfiamra is, mivel váltott műszakban dolgoztam.
Évekig együtt játszóterezett a két gyermek, együtt töltötték napjaik felét.
Lőrinc fiam 9 éve született, Nála már csecsemő korától ?pótmamája?lett Zsuzsi. Naphosszat együtt voltak, sőt nyaralni is elvitte a családja többször is. Nagyon szereti a természetet, állatokat. Órákig bogarásztak a gyerekekkel.Nagyon figyelmes, türelmes, sokoldalú, precíz embert ismertem meg Zsuzsi személyében.
A gyerekekkel gyorsan megtalálja az összhangot.

Mivel megnőttek a gyerekek /Marci 15 éves, Lőrinc 9 /, kinőttek a bébiszitteri felügyelet alól. A nagy fiam teljesen önálló, a kisebbiket viszi még hetente kétszer Zsuzsi edzésre.

Bátran merem ajánlani csecsemős, vagy kisgyermekes családba felügyelőnek, gyermek társnak.

Nálunk az elmúlt évek alatt családtag lett. Fájó szívvel engedjük el bébiszitterkedni máshova, de a barátságunk megmarad.
Budapest, 2007. október 10. 1158. Budapest
Őrtűz u. 10.
Tel: 308-1160
Mobil: 06-203589375
szendy61 - 2008.01.19. - 19:33

R E F E R E N C I A


Szendy Zsuzsanna 2007-10-25-én jelentkezett cégünkhöz
bébiszitternek.

Az elmélet anyagot távoktatás során sajátította el. Az elmélet tananyag egységei, az életkori sajátosságok miatt, megkülönböztett fontosságú egységekben jelennek meg.

- A gyermekgyógyászat tananyag célja, hogy a képzés során elsajátított betegségeket, a bébiszitter időben észlelje, és a gyermeket megfelelő segítségben részesítse.
- A csecsemőgondozás célja, hogy a képzés során a tanuló elsajátítsa 0-1 éves korig a gondozási feladatokat, készség szintjén. Tartalmazza, a csecsemőkori étkeztetést, tisztálkodási módszerek leírását, az újszülöttkor sajátosságait. Pl. pelenkázás
- A gyermeklélektan tananyag célja, hogy a tanuló elsajátítsa a gyermekkori pszichés élettani változásokat, ezeket megtanulja kezelni. Tartalmazza a szülő-bébiszitter, gyermek-bébiszitter viszonyát, az életkornak megfelelő pszichés és szexuális nevelést, a düh-agresszió,dac megjelenését. Pl:félelem-szorongás
- A gyermekfejlődés 0-6 éves korig célja, hogy a tanuló elsajátítsa életkori lebontásban a mozgásfejlődést, értelmi fejlődést, manipulációt, kreatív készség fejlődését, szociabilitást, szobatisztaságot, személyiségfejlődést, iskolaérettséget és a játékformákat.
- A kommunikációs ? viselkedés technika tananyag célja, hogy a tanuló elsajátítsa a számára új környezetben való viselkedés és kommunikáció alapjait. Tartalmazza a bemutatkozást, telefonos beszélgetést és etikett alapjait.pl:felvételi beszélgetés


Elméleti minősítése : 5

Gyakorlati referenciáját Babaország babahotel vezetője 50
gyakorlati óra után állította ki.

Zsuzsanna a gyakorlatra mindig pontosan, ápoltan érkezett. Pillanatok alatt elfogadták a gyerekek, hamar a bizalmukba férkőzött. Gesztusaival, hangjával, mosolyával kiegészítette. Sokat mondókázott, énekelt, mesélt. Játéktevékenységüket ügyesen kiegészítette. Felkeltette érdeklődésüket, figyelmüket. Gondozásnál, étkezéseknél, öltözködésnél kifinomult, de határozott mozdulatokkal ösztönözve, dicsérve segítette őket. Több gyermek felügyeletét is magabiztosan megoldotta. Zsuzsannát kedves, felelősségteljes, mosolygós bébiszitternek ismertük meg. A másolatban felsorolt szempontoknak maximálisan megfelelt. A rábízott feladatokat kiválóan és önállóan végezte el. Hotelunkban 6 hónapos kortól 3 éves korig ismerkedett a gyermekekkel. Zsuzsannát 7 év alatti gyermek mellé jó szívvel ajánljuk.


Gyakorlati minősítése: 5

Babák Csodaország KFT.
1119. Budapest, Tétényi u. 75/B Bélyegző
Aláírás
Budapest, 2007. november 26.
Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció Bejelentkezés Töröl Keres Adatmódosítás Kijelentkezés Company Studio - Honlapkészítés, Arculattervezés